Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  SEMINARER & MØDER

Her kan du se hvilke
Øko-net arrangementer, seminarer og møder der er på tapetet eller har været afholdt.

 



Fremtiden, det billige skidt!

– hvad har de fremtidige generationer forøvrigt nogensinde gjort for os?

tilbage til oversigt

 

PROGRAM

Lørdag d. 24. januar

Generalforsamling på Øko-net’s sekretariat
10.30-12.30: Øko-net’s generalforsamling 2004
afholdes på Øko-net’s sekretariat i Højskolehjemmet, Svendborgvej 9, Ollerup. Dagsorden iflg. vedtægterne (der kan findes på www.eco-net.dk), herunder beretning om Netværkets forgangne år. Forslag, der ønskes drøftet på generalforsamlingen, sendes senest 14 dage før mødet til bestyrelsen/sekretariatet. (Forhåndstilmeldte til generalforsamlingen kan særskilt bestille en efterfølgende frokost-øko-sandwich á 25 kr., fra Øko-mor i Svendborg).

Foredrag og debat i dramasalen
12.30-14.00: Registrering til jubilæumsmødet og evt. indkvartering. Find og kom til Dramasalen på Den frie Lærerskole, Svendborgvej 15 i Ollerup.

14.00-14.10: Velkomst ved mødeleder Lars Myrthu-Nielsen, Øko-net.

14.10-17.00: Danmarks natur – nu og i fremtiden



  • Kjeld Hansen, miljøjournalist og forfatter:
    »Der er et yndigt land«

    Eftermiddagens første oplæg leveres af en yderst aktuel debattør i den hjemlige miljødebat, nemlig Kjeld Hansen fra BæreDygtighed (www.baeredygtighed.dk), der d. 17.11.03 udgav debatbogen ‘Der er et yndigt land – En fattig natur i et rigt samfund – Status over Danmarks natur’.

  • Gunnar Schmidt, landmand:
    »Fremtidens landbrug«

    Det andet oplæg kommer fra en landmand, der er aktiv bestyrelsesmedlem i interesseorganisationen Frie bønder – Levende land (www.levende-land.dk).

Efter de to oplæg bliver der fælles debat, og undervejs bliver der en kaffe/te-pause.

17.00-18.30: Idé børs – ordet er frit!
Traditionen tro, især fra de første årsmøder i Øko-net, vil vi genoplive den åbne talerstol – hvor ordet er frit til kortere indlæg, præsentationer, meninger mv.

Jubilæumsfest i spisesalen
19.00: Økologisk festmiddag – en æstetisk og kvalitativ rejse i det kulinariske. Middagen tilberedes og serveres af ‘Den økologiske sylteklub Sur/Sød 2000 for mænd’, der har sit hjemsted i Haderslev. (Baren åbner kl. 18.30).

21.15: Folkemusik-trioen Agenda 19 ved Ulrick Moos spiller op til en omgang opvarmende folkedans.

22.30: Det danske rockband Klondyke spiller op til fest.

Da Klondyke’s debutalbum “Guld” ramte gaden i midten af april 2002, var der lovprisninger fra den samlede garde af danske musikanmeldere. Således kunne man på forsiden af Information den 13. april læse anmeldelsen “Guld ved regnbuens endestation”, der udråber Klondyke’s debutskive til at være den bedste dansksprogede i årevis! Denne udgivelse er fulgt op af “Lille Vampyr” i oktober 2003. Klondyke er netop blevet nomineret til to Steppeulve-priser ved musikkritiker-prisfesten ultimo januar 2004 for bedste tekstforfatter og bedste album. Læs mere om Klondyke på:
http://www.klondyke.dk


Søndag d. 25. januar

Kl. 9.00-10.30:
Morgenmadsbrunch i spisesalen på Den frie Lærerskole.

Kl. 10.30-12.00:



  • John Engelbrecht, filosof, serverer morgenfrisk: »Mentalt kurbad, kognitiv fitness og økologisk samba!«

Foredraget er åbent for alle interesserede, ud over årsmødedeltagerne. Få en ubetalelig oplevelse, inkl. en kop formiddagskaffe/te, for 30 kr. i entré.
Farvel og på gensyn!


TILMELDINGS-OPLYSNINGER

Pris
for deltagelse i årsmødet: 300 kr., inkl. festmiddag lørdag og morgenmad søndag.

Overnatning bestilles og betales ekstra. Der er forskellige muligheder også rent prismæssigt. Der kan overnattes på madras (i medbragt sovepose) i klasseværelser på Den frie Lærerskole for ekstra 25 kr. pr. person inkl. adgang til bad. Der kan også lejes højskoleværelser på gymnastikhøjskolen, der er nabo til Den frie Lærerskole. Et enkeltværelse koster 300 kr.pr. nat inkl. sengetøj. På dobbeltværelse koster det 220 kr. pr. person inkl. sengetøj. En anden mulighed er at bestille plads på Svendborg Danhostel (tlf. 62 21 66 99), hvor der går natbus lige til døren.

Tilmelding: Af hensyn til arrangementets afvikling er der tilmeldingsfrist:
Senest mandag d. 19. januar 2004
Bindende tilmelding sker på tlf. 62 24 43 24 eller e-mail eco-net@eco-net.dk (navn,adresse, tlf., e-mail og www oplyses). Oplys også om du/I vil leje madras eller værelse.
Betaling skal samtidig overføres til reg.nr. 8401 kontonr. 102 1494 i MERKUR Andelskasse eller fremsendes via check til:
Øko-net, Svendborgvej 9, Ollerup,
5762 Vester Skerninge

I ugen op til mødet udsendes en komplet deltagerliste samt en rejsebeskrivelse til Den frie Lærerskole (www.dfl-ollerup.dk), der ligger på adressen: Svendborgvej 15, Ollerup, 5762 Vester Skerninge.

Arrangementet er tilknyttet disse organisationer
i Øko-info/De Grønne Sider:
Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis / Øko-net

 


  FAKTA


Dato
24. januar 2004- 25. januar 2004

Sted
Øko-net's sekretariat og Den frie Lærerskole
Svendborgvej 9 og 15
5762 Vester Skerninge

Arrangør(er):
Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis

E-mail
eco-net@eco-net.dk

Telefon
62 24 43 24

WWW
www.eco-net.dk