Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYHEDSBLADET

Nyhedsbladet Øko-net.
- udkommer 6 gange årligt

Henvendelse rettes til redaktionen
Stof og indlæg modtages løbende.

Læs Kolofonen

 


  ABONNEMENT

Bestil gratis prøve-nr. eller abonnement på Øko-net.



Tilbage til oversigt

Mad & Musik - Økologi & Kultur

Mad & Musik - Økologi og Kultur er navnet på en ny kultur- og musikforening, stiftet d. 03.03.03, hvis formål er at skabe almennyttige kulturelle sammenhænge og samling om musik og andre kunstarter samt omkring en bæredygtig økologisk kultur. Således er foreningen først og fremmest en koncertarrangørforening i traditionel forstand, der samtidig har som mål, at alle arrangementer afholdes efter bæredygtige principper, således at fx al servering er tættest muligt 100% økologisk.

Det er foreningens mål, at lave mindst fire arrangementer om året og at trække større danske kunstnernavne til Sydfyn – eller at samarbejde med andre om arrangementer efter samme koncept andre steder i Danmark.

Der er etableret kontakt til det økologiske Nørhavegård fra Langeland og det økologiske pensionat Den Grønne Gren fra Ærø, der er gået positivt ind i opgaven omkring den økologiske bespisning. Ved hvert arrangement vil der være brug for ca. 15-20 frivillige, der deltager i afviklingen (sætter op, passer bar, serverer mad og rydder af). Selve den daglige administration varetages gennem et samarbejde med sekretariatet for Øko-net.

Knyt dig til foreningen – meddel om du vil være andelsmedlem (á et engangs-støttebidrag på 1000 kr.) eller støttemedlem (á 50 kr. i kontingent pr. år), så sender vi et indbetalingskort. Eller indbetal direkte på konto-nr.: 8401 1048398 i MERKUR Andelskasse. Som medlem modtager man pr. e-mail nyt om kommende arrangementer m.v.

Tlf. 62 24 43 24 • e-mail: 03-03-03@eco-net.dk
Læs mere og følg med på www.03-03-03.dk

 


  FAKTA
 


Forfatter
Mad & Musik - Økologi & Kultur

Udgiver
Øko-net

Udgivelsesår
Nyhedsbladet Øko-net - Marts 2003

Udgivers mail
eco-net@eco-net.dk

Udgivers WWW
www.03-03-03.dk

 


Øko-orkester
Tegnet af Leo Thiel