Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYHEDSBLADET

Nyhedsbladet Øko-net.
- udkommer 6 gange årligt

Henvendelse rettes til redaktionen
Stof og indlæg modtages løbende.

Læs Kolofonen

 


  ABONNEMENT

Bestil gratis prøve-nr. eller abonnement på Øko-net.



Tilbage til oversigt

Ny guide om økologisk mad i institutioner

Hovedbegrundelsen for at indføre økologisk mad bør være hensynet til miljøet og de fremtidige generationers muligheder for rent drikkevand.

Sådan lyder et af argumenterne i et indledende afsnit ‘Hvorfor økologi’ i en ny pjece med titlen ‘Vejen til økologisk mad – en guide til økologisk mad i institutioner’, som er udgivet af Agenda 21 Centeret i Frederikssund, der er et fælleskommunalt samarbejde mellem Frederikssund, Jægerspris, Skibby, Slangerup og Stenløse kommuner. Centeret har igennem flere år arbejdet med rådgivning om økologisk kost og guider i hæftet igennem en række centrale problemstillinger i forbindelse med en omlægning til et økologisk køkken. Der er også mulighed for at trække på allerede omlagte køkkeners erfaringer via en direkte telefonliste til de involverede køkkenledere.

Centeret har desuden etableret en hjemmeside, der giver argumenter, gode ideer og baggrundsviden om omlægning til økologisk kost - besøg sitet på: www.kostmedomtanke.dk

Pjecen kan bestilles gratis hos centerets kostkonsulent Gitte Svensson på tlf. 47 36 02 54 eller e-mail: gs@agenda21center.dk

 
Vejen til økologisk mad



  FAKTA
 


Forfatter
Lars Myrthu-Nielsen

Sprog
Dansk

Udgiver
Netværket for Økologisk Folkeoplysning og Praksis - Øko-net
Svendborgvej 9
Ollerup
5762 Vester Skerninge
Tlf. 62 24 43 24
Fax 62 24 43 23

Udgivelsesår
16-12-2003

Udgivers mail
eco-net@eco-net.dk

Udgivers WWW
www.eco-net.dk

Publikationen kan ses på:
www.eco-info.dk