Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYESTE BLAD

Juni 2005, nr. 5758
Tema-nummer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling
Læs det nyeste nummer af Nyhedsbladet Øko-net

  ÅRSMØDE 2010

FÆLLESSKAB OG ANSVAR
– for en bæredygtig fremtid, i dag!


ØKO-NETs årsmøde 2010
d. 20.-21. marts i Ravnen,
Friland v. Feldballe på Djursland
– med generalforsamling
og seminar om uddannelse, netværk og handling for bæredygtig omstilling, rundvisning på Friland v. Steen Møller, økologisk festmiddag og klimaalarm-koncert med MIKAEL K (Klondyke) SOLO.



Læs mere – hent programmet som pdf




  ØKO-NYT

Tilbage til oversigt
 

11-12-2002
Øko-net udstiller på NGO FORUM på Holmen i København



Parallelt med EU-stats- og regeringsledernes topmøde i København, december 2002, afholder danske og udenlandske organisationer et folkeligt topmøde på Holmen d. 13.-15. december.



NGO Forum på Holmen er arrangeret af NGO Forum Stop Volden – et netværk bestående af flere end 65 organisationer, heriblandt Øko-net, der alle arbejder for mangfoldige og fredelige politiske aktiviteter under det danske EU-formandskab.



NGO Forum er åben:

fredag den 13.12 kl. 15.00 til 22.00

lørdag den 14.12 kl. 10.00 til 22.00

og søndag den 15.12 kl. 10.00 til 18.00



Kom forbi os på vores stand – se efter en lille udgave af den amerikanske frihedsgudinde fra kampagnen Freedom to Pollute, der vil være en del af Øko-nets stand.

Her er vi gode for en snak, et stykke gratis økologisk Mølle Skovly chokolade.
Desuden kan du hente op til tre plakater, en med Freedom To Pollute, to fra informations materialet for Øko-net to Internetportaler Øko-info og BæredygtigUdvikling.nu samt meget andet materiale fra Øko-net (fx de sidste debatmateriale udgivelser).



Giv et bidrag og støt Øko-net

I de tre dage vi er på NGO Forum og standen vil vi også intensivere vores jagt på nye medlemmer og støttebidrags ydere – så
er du ikke allerede medlem har vi et tilbud til dig:

Bliv medlem i resten af 2002 (10 kr.) og 2003 for halvpris (80 kr.) og giv samtidig et støttebeløb på mindst 50 kr. (Betal i alt 140 kr.) og få samtidig som gave Øko-nets debatbog Økologi er på alles læber



Det er vigtigt at vi har så mange medlemmer som muligt og at vi modtager over hundrede støttebeløb pr. år (min. 50 kr.), da det udløser et tilskud fra Tips- og Lottomidlerne.



Vi håber at vi ses på Holmen!



 


  LÆS MERE

 



Læs mere om NGO Forum