Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYESTE BLAD

Juni 2005, nr. 5758
Tema-nummer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling
Læs det nyeste nummer af Nyhedsbladet Øko-net

  ÅRSMØDE 2010

FÆLLESSKAB OG ANSVAR
– for en bæredygtig fremtid, i dag!


ØKO-NETs årsmøde 2010
d. 20.-21. marts i Ravnen,
Friland v. Feldballe på Djursland
– med generalforsamling
og seminar om uddannelse, netværk og handling for bæredygtig omstilling, rundvisning på Friland v. Steen Møller, økologisk festmiddag og klimaalarm-koncert med MIKAEL K (Klondyke) SOLO.



Læs mere – hent programmet som pdf




  ØKO-NYT

Tilbage til oversigt
 

16-11-2008
Nyt indlæg på Øko-net-blog



På Venstres årsmøde i weekenden 15.-16. november 2008 har Anders Fogh Rasmussen endnu engang fremført at Danmark skal være et miljømæssigt foregangsland, fossilfrit. Han slog fast at en ny ’grøn økonomi’ er fremtiden for Danmark – og verden. Og han erkendte at Venstre ikke har været den energipolitiske avantgarde. Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) ville have håndteret decimeringen af Svend Aukens miljø- og energiministerium (og Den Grønne Fond) i 2001 på en anden måde, hvis han dengang havde haft den samme viden om den globale opvarmning, som han har i dag. Det erkendte Anders Fogh Rasmussen for første gang nogen sinde i et interview efter Venstres landsmøde i Herning d. 16. november 2008.

Det bliver spændende at se om Fogh også vil se på den historiske udvikling på bæredygtighedsområdet, herunder vigtigheden af civilsamfundets involvering, og indirekte det arbejde som en række ngo’ere udfører.

Læs hele indlægget på bloggen.



 


  LÆS MERE

 



Gå til Øko-nets blog

Fogh er blevet klogere - læs interview