Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYESTE BLAD

Juni 2005, nr. 5758
Tema-nummer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling
Læs det nyeste nummer af Nyhedsbladet Øko-net

  ÅRSMØDE 2010

FÆLLESSKAB OG ANSVAR
– for en bæredygtig fremtid, i dag!


ØKO-NETs årsmøde 2010
d. 20.-21. marts i Ravnen,
Friland v. Feldballe på Djursland
– med generalforsamling
og seminar om uddannelse, netværk og handling for bæredygtig omstilling, rundvisning på Friland v. Steen Møller, økologisk festmiddag og klimaalarm-koncert med MIKAEL K (Klondyke) SOLO.



Læs mere – hent programmet som pdf




  ØKO-NYT

Tilbage til oversigt
 

09-01-2006
Ledig løntilskudsstilling hos Øko-net



Er du ledig akademiker og har mod på et spændende år – med udfordrende opgaver og spændende projektet, så er det måske noget for dig at komme i løntilskuds job hos Øko-net.

Vi har et spændende sekretariat beliggende i Ollerup på Sydfyn. Vi har en del spændende projekter der alle tager udgangspunkt i FN’s tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling. Bl.a. er vi koordinator for et nyt dansk ngo-netværk, der arbejder på at udvikle en national strategi for tiåret. Vi har et internationalt projekt i samarbejde med kunstneren Jens Galschiøt, der hedder Balanceakten, og som handler om at skabe fokus og debat omkring tiåret, samt at skabe internationale kontaktnetværk. Balanceakten er en symbolsk skulptur.
Sideløbende med disse projekter har vi forskellige hjemmesider – bl.a. portalen Øko-info, med De Grønne Sider og Øko-kalenderen. Disse aktiviteter og Nyhedsbladet Øko-net (der snart udkommer med et nyt nummer med fokus på tiårets første år) er også inde i en ny udviklingsfase og det er målet at lave en større medlems hvervekampagne i 2006, for at styrke Øko-net og netværket.

Har du kvalifikationer inden for kommunikation og journalistisk arbejde mv., og har du lyst til et job med masser af ildsjæle energi, så send en ansøgning/henvendelse med cv til os – du er også velkommen til at ringe på 6224 4324 til sekreatariatsleder Lars Myrthu-Nielsen, for nærmere oplysninger om projekterne og mulighederne. Vi er til at tale med:-)

Praktikanter er også velkomne til at henvende sig.



 


  LÆS MERE

 



Læs mere om tiåret

Besøg Øko-info