Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYESTE BLAD

Juni 2005, nr. 5758
Tema-nummer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling
Læs det nyeste nummer af Nyhedsbladet Øko-net

  ÅRSMØDE 2010

FÆLLESSKAB OG ANSVAR
– for en bæredygtig fremtid, i dag!


ØKO-NETs årsmøde 2010
d. 20.-21. marts i Ravnen,
Friland v. Feldballe på Djursland
– med generalforsamling
og seminar om uddannelse, netværk og handling for bæredygtig omstilling, rundvisning på Friland v. Steen Møller, økologisk festmiddag og klimaalarm-koncert med MIKAEL K (Klondyke) SOLO.



Læs mere – hent programmet som pdf




  ØKO-NYT

Tilbage til oversigt
 

23-05-2003
Miljø og natur i grundloven



På mødet er der indledende oplæg af forfatteren og samfundsdebattøren Mikael Witte, tidligere sekretariatschef i Naturrådet John Holten-Andersen, koordinator for 92-gruppen John Nordbo, og fra Øko-net Anne Mette de Visser.



Grundloven er grundlaget for vores retssamfund og folkestyre – det fundament, som man kan bygge de alm. love oven på. Den udtrykker holdninger og værdier, som er fundamentale for det danske samfund – og den er også et symbol på den samfundskontrakt, vi har indgået om at garantere folkestyre – også for fremtidige generationer. Bl.a. derfor er det oplagt at bæredygtighed – som både ret og pligt til bevarelse af vores naturgrundlag - også for fremtidige generationer – må indskrives i grundloven; som en af vores tids grundlæggende værdier, et grundlæggende princip på linje med det demokratiske princip, og et princip, der omfatter såvel den enkelte borger og den enkelte virksomhed som myndigheder og regering.



Der er fri éntre til mødet, der er støttet af Grundlovspuljen og Den Grønne Fond.



 


  LÆS MERE

 



Se programmet

Pressemeddelelse