Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis
     

Forside | Kontakt os
  NYESTE BLAD

Juni 2005, nr. 5758
Tema-nummer om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling
Læs det nyeste nummer af Nyhedsbladet Øko-net

  ÅRSMØDE 2010

FÆLLESSKAB OG ANSVAR
– for en bæredygtig fremtid, i dag!


ØKO-NETs årsmøde 2010
d. 20.-21. marts i Ravnen,
Friland v. Feldballe på Djursland
– med generalforsamling
og seminar om uddannelse, netværk og handling for bæredygtig omstilling, rundvisning på Friland v. Steen Møller, økologisk festmiddag og klimaalarm-koncert med MIKAEL K (Klondyke) SOLO.



Læs mere – hent programmet som pdf




  ØKO-NYT

Tilbage til oversigt
 

21-03-2003
Støt Øko-net – bliv medlem / giv et støttebidrag



Efter lukningen af Den Grønne Fond modtager Øko-net ikke længere et driftstilskud fra Miljøstyrelsen. I den forbindelse har miljøminister Hans Chr. Schmidt skrevet følgende til Øko-net: Styrken i de grønne organisationer og netværk ligger i, at de er medlemsbårne og baseret på en folkelig forankring. Opbakningen til organisationer må vise sig i form af befolkningens villighed til at bidrage til deres finansiering. Jeg ser det ikke som statslig opgave at støtte driften af grønne organisationer.



Opbakningen fra alle brugere og modtagere af Øko-net er derfor af afgørende betydning for Øko-nets fortsatte arbejde med at lave folkeoplysning og netværk om økologi og bæredygtighed.



Ud over medlemsbidraget er det vigtigt, at Øko-net modtager mange støttebidrag, da det er størrelsen af støttebeløbene, der afgør, hvor stort et tilskud foreningen kan modtage fra Finanstyrelsens Tips- og Lottomidler til landdækkende almennyttige organisationer.



Træk dit støttebidrag fra i skat: Alle beløb ud over 500 kr., som du bidrager med i løbet af et år, kan fradrages på selvangivelsen, dog højst 5000 kr. pr. person. Giver du fx 2000 kr. til Øko-net i løbet af 2003, kan du således fratrække 1500 kr. på din selvangivelse. Fradraget skal foretages ud fra punkt 55 på selvangivelsen.



Det koster 150 kr. om året at være medlem (for studerende, arbejdsløse og pensionister: 75 kr.).


Ring tlf. 62 24 43 24 eller send en e-mail: eco-net@eco-net.dk hvis du vil være medlem eller give et støttebidrag.


Vi siger på forhånd stor tak for hjælpen.



 


  LÆS MERE